If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД ЗЛЕОВО И ПОКРАЈЧЕВО
10105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10105,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД ЗЛЕОВО И ПОКРАЈЧЕВО

Дата

March 13, 2015

Категорија

Вести

Агендата на Градоначалникот Сашко Николов за посети и средби со граѓаните од Урбаните заедници во општина Радовиш продолжи и вечерва во населените места Злеово и Покрајчево. 

 

Градоначалникот Николов на средбата која што беше пристутен и Претседателот на Советот Никола Миовски, ги запознаа грѓаните со предвидените проекти кои допрва треба да се реализираат во нивните населени места во рамките на програмите за 2015 година.

 

Од страна на жителите на Злеово и Покрајчево до Градоначалникот Николов и Претседателот на Совет Миовски беа поставени и повеќе прашања, а исто така беа изнесени приоритетите и проблемите со кои тие се соочуваат.