If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД 3, 4 и 5 УЗ РАДОВИШ.
10083
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10083,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО ГРАЃАНИТЕ ОД 3, 4 и 5 УЗ РАДОВИШ.

Дата

March 11, 2015

Категорија

Вести

Вечерва во “Центарот за култура” во Радовиш, Градоначалникот Сашко Николов заедно со Претседателот на Советот Никола Миовски одржаа состанок и средба со граѓаните од Урбаните заедници 3, 4 и 5 од Радовиш. На оваа средба исто така беа присутни и раководители и директори од подрачните институции.

 

Градоначалникот Николов на средбата ги запозна граѓаните од 3,4 и 5 УЗ од Радовиш со проектите кои општината планира да ги реализира во рамките на програмите за работа на општина Радовиш за 2015 година. А од страна на граѓаните беа поставени и голем број на прашања до Градоначалникот Сашко Николов и раководителите на подрачните институции за проблемите со кои тие се соочуваат во нивните Урбани заедници.

 

Во наредниот период Градоначалникот Николов вакви посети и средби со граѓаните ќе оствари во сите урбани заедници по населените места во општината.