If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ СО ПЕНЗИОНЕРИТЕ
13891
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13891,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ СО ПЕНЗИОНЕРИТЕ

Дата

March 08, 2018

Категорија

Вести

Градоначалникот Герасим Конзулов денес на покана на Здружението на Пензионерите од Радовиш и Конче присуствуваше на нивната прслава по повод Меѓународниот ден на жената 8 Март.

А во склоп на празнувањето Градоначалникот со едно мало внимание им подари цвеќе на пензионерките.