If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА СО ЧЛЕНОВИТЕ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА БРАНИТЕЛИ „БЕДЕМ“-РАДОВИШ
11382
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11382,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА СО ЧЛЕНОВИТЕ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА БРАНИТЕЛИ „БЕДЕМ“-РАДОВИШ

Дата

February 16, 2016

Категорија

Вести

Градоначалникот Николов оствари средба со претставниците на Здружението на бранители „Бедем“ од Радовиш на која беше разговарано за потребите и проблемите во работењето на здружението.

 

Беше искажана благодарност кон Градоначалникот Сашко Николов бидејќи редовно ги подржува нивните активности и беше укажано на потребата од поголема соработка и активности со другите институции во нашата општина.

 

Членовите побараа од Градоначалникот Николов поддршка во делот на почитување на Законот на бранители од 2002 година односно вработување на деца или членови на семејство на бранител. Во идниот период треба и да се подобри состојбата со централното здружение.