If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ТУРСКАТА АМБАСАДОРКА ТУЛИН ЕРКАЛ КАРА ВО ПОСЕТА НА РАДОВИШ
15254
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15254,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ТУРСКАТА АМБАСАДОРКА ТУЛИН ЕРКАЛ КАРА ВО ПОСЕТА НА РАДОВИШ

Дата

November 23, 2018

Категорија

Вести

Ноември 22, – Турската амбасадорка Тулин Еркал Кара со висока делегација од Република Турција оставарија средба со градоначалникот Герасим Козулов.

 

На средбата беше акцентирано пријателството меѓу Македонија и Турција и изразена желба за унапредување на соработката во сите области кои се од интерес на граѓаните.

 

Градоначалникот ја запозна амбасадорката со низата реализирани и тековни проекти кои се финансиски подржани од Република Турција.

 

Исто така, од страна на амбасадорката Кара беше реафирмирана поддршката за општината и изразена задоволство од досегашната соработка.