If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЛИЦАТА „ДАНЕ ТРАЈКОВ“ ВО ЗАВРШНА ФАЗА
10452
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10452,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЛИЦАТА „ДАНЕ ТРАЈКОВ“ ВО ЗАВРШНА ФАЗА

Дата

June 03, 2015

Категорија

Вести

Во полн ек се градежните работи на улицата ,,Дане Трајков,, каде веќе се завршени фазите на изградба на атмосферска и фекална канализација.

Деновиве ќе отпочнат работите на изградба и поставување на водоводна канализација, по што ќе се работи на горен и долен строј на коловозна конструкција.

 

Ова е една од улиците во градот кој долго време беше ветувана дека ќе се изгради, но сега сме сведоци на нејзина комплетна изградба на задоволство на граѓаните кои живеат во овој дел од градот. Фирма изведувач на асфалтирањето на улицата е ,,Коле техника,, од Штип, а надзорен орган е фирмата ,,Еуро Конслатинг,, од  Скопје.

 

 

Сите планирани фази напредуваат добро и се очекува во текот на наредниот месец истата да биде асфалтирана.