If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ УСПЕШНО СЕ ПРЕТСТАВИЈА ВО ЕМИСИЈАТА „ЅВОН“
15830
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15830,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ УСПЕШНО СЕ ПРЕТСТАВИЈА ВО ЕМИСИЈАТА „ЅВОН“

Дата

April 11, 2019

Категорија

Вести

Тимот ученици низ драматизации, работилници, сликање, музички точки и егзибиции, заедно со тимот наставници и директорката, успешно го претставија ООУ „Крсте Петков Мисирков“  и Радовиш во емисијата „Ѕвон“ на МРТ.

 

Од ООУ „Крсте П. Мисирков“ искажуваат голема благодарност до Градоначалникот Герасим Конзулов и Општина Радовиш за финансиската подршка без која сето ова не можеше да се реализира.