If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ КРСТЕ П. МИСИРКОВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА
10111
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10111,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ КРСТЕ П. МИСИРКОВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА

Дата

March 13, 2015

Категорија

Вести

Денес на огромно задоволство на Градоначалникот Сашко Николов и во посета на општината беа учениците од ООУ Крсте П. Мисирков од Радовиш, кои се запознаа со Градоначалникот на општина Радовиш и му поставуваа голем број на прашања околу неговата функција, како и за органите на општината Радовиш.

 

 

Целта и интересот на учениците од 4то одделение за посетата на општина Радовиш и Градоначалникот Сашко Николов беше, и е во склоп на изучувањето на темата “Општини-Органи на општината” која ја разработуваат во училиштето.