If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА
12569
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12569,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА

Дата

April 05, 2017

Категорија

Вести

Во посета на општина Радовиш денес беа учениците од 4-то одделение од Основното училиште „Крсте П. Мисирков“.

 

Овие дечиња заедно со своите наставници беа примени од страна на Градоначалникот Сашко Николов, а со нивните директни разговори и прашања до градоначалникот Николов одблизу се запознаа со институцијата градоначалник и општина.

 

Во учебната програма за општествено образование ова тема „Мојата општина“ е вклучена и учениците се запознаваат и учат за надлежностите и функционирањето на општината.