If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УШТЕ ЕДНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА СО ПОДДРШКА НА ОПШТИНА РАДОВИШ
12130
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12130,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УШТЕ ЕДНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА СО ПОДДРШКА НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Категорија

Вести

Општина Радовиш активно се вклучува во акцијата за донирање и помош на најранливи категории на граѓани кои се најмногу на удар и се најзагрозени во овој период на поларни температури кој во изминатите денови ја зафати нашата земја.

 

Имено покрај донираните пакети со храна и хигиенски средства, општината донираше и огревно дрво, а во соработка со ОО „Црвен Крст“-Радовиш и ТППЕ Радовиш истото е дистрибуирано до оние семејства и граѓани на кои им е најпотребно.