If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | “ФОРУМ ВО ЗАЕДНИЦАТА” ВО ОПШТИНА РАДОВИШ
9429
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9429,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

“ФОРУМ ВО ЗАЕДНИЦАТА” ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Категорија

Вести

Денес беше одржана Првата сесија во рамките на Програмата “Форум во заедницата“ во Општина Радовиш, на кој што беше одржан вовед во програмата, презентација на буџетскиот Форумски процес, утврдување на структурата на Форумот и преглед на реализацијата на стратешкиот развоен план и приоритети за развој на општината за 2014 година.

 

Форумот ќе се одвива во пет сесии кои ќе бидат одржани во месец ноември и декември оваа година.