If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЧИСТЕЊЕ НА ДИВАТА ДЕПОНИЈА КОН ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА
12869
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12869,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЧИСТЕЊЕ НА ДИВАТА ДЕПОНИЈА КОН ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА

Дата

September 10, 2017

Категорија

Вести

Активно се работи на расчистување на дивата депонија која се наоѓа покрај асфалтниот пат кој води кон планината Плачковица.

 

Се замолуваат граѓаните да не го одложуваат сметот на места кои не се дозволени за собирање на смет. Доколку имате било каков градежен отпад или смет обратете се до ЈП „Плаваја“ каде може да добиете информации и локација каде тоа да го сторите.

 

Да се грижиме сите заедно за чиста и здрава животна средина ….