If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА ДУП НА ОСУМ НАСЕЛЕНИ МЕСТА
9957
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9957,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА ДУП НА ОСУМ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Дата

February 20, 2015

Категорија

Вести

Денес во просториите на општина Радовиш се одржа Јавна презентација зa донесување на Урбанистички план за населените места Калаузлија, Аликоч, Тополница, Бучим, Смиљанци, Коџалија, Парналија како и за Долна рудина во површина од 9,26 ха.

 

Нацрт планот на Урбанистичкиот план  за овие населени места беше истакнат во просториите на општина Радовиш (мала сала), каде што беше одржана и презентацијата.

Јавната анкета е 15 работни дена, а анкетните листови за учество на Јавната анкета можеа да ги добијат сите заинтересирани граѓани и правни лица, а плановите ќе бидат изложени до 27 февруари.

 

Во определениот рок заинтерисираните и правни лица можеа да достават писмени забелешки за Нацрт планот.

 

Вакви Јавни презентации беа одржани и во текот на изминатиот период за донесување и дополнување на ДУП за повеќе населени места и градот Радовиш.