If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА ДУП РАКЛИШ
9850
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9850,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА ДУП РАКЛИШ

Дата

January 09, 2015

Категорија

Вести

Денес во просториите на општина Радовиш се одржа Јавна презентација зa донесување на Урбанистички план за Раклиш во површина од 35,7 ха.

 

Нацрт планот на Урбанистичкиот план  за Раклиш беше истакнат во просториите на општина Радовиш (мала сала), каде што беше одржана и презентацијата.

Јавната анкета траеше 10 работни дена, а анкетните листови за учество на Јавната анкета можеа да ги добијат сите заинтересирани граѓани и правни лица.

 

Во определениот рок заинтерисираните и правни лица можеа да достават писмени забелешки за Нацрт планот.

 

Вакви Јавни презентации беа одржани и во текот на изминатиот период за донесување и дополнување на ДУП за УБ 9,2 Радовиш и по нацрт планот за изработка на проект за ЛУПД за изградба на Бачило во ски-центар Плачковица.