If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН НА ОРОВИЦА
10866
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10866,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН НА ОРОВИЦА

Дата

September 11, 2015

Категорија

Соопштенија

Нацрт планот на Урбанистичкиот план за село Ораовица ќе биде истакнат во просториите на општина Радовиш (мала сала), каде ќе се одржи и Јавната презентација

 

Јавната анкета ќе трае 10 (десет) работни дена од денот на објавувањето на оваа Соопштение, секој работен ден од 8.00 до 15.00 часот .

 

Планот ќе биде изложен од 16.09.2015 до 29.09.2015 година.

Јавната презентација ќе се одржи на 24.09.2015 (четврток) со почеток во 11.00 часот.