If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 10 РАБОТНИЦИ
10604
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10604,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 10 РАБОТНИЦИ

Дата

July 06, 2015

Категорија

Известување

ЈАВЕН ОГЛАС 

за ангажирање на 10 работници

за изведување на јавни работи во рок од 4 месеци.

Избраните лица ке работат на следните работни задачи:

 

–       Одржување на градските и руралните паркови;

–       Одржување и чистење на објектите и нивната околина кои се во сопственост на ЕЛС Општина Радовиш;

–       Одржување и чистење на радовишка река;

–       Зелените површини покрај стамбените згради;

–       Зелените површини на бул.Александар Македонски;

–       Чистење на локалните патишта и улици (на ниво на општина);

–       Чистење на канафки и канали (на ниво на општина);

–       Обележување на локалните патишта и улици со хоризонтална и вертикална сигнализација (на ниво на општина);

 

pdf_icon_50  ЈАВЕН ОГЛАС   (превземи)