If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СЕДНИЦА НА ЛОКАЛНИОТ СОВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА
10667
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10667,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СЕДНИЦА НА ЛОКАЛНИОТ СОВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА

Дата

July 09, 2015

Категорија

Вести

Денеска во просториите на Општина Радовиш беше одржана седница на Локалниот совет за превенција под претседателство на Градоначалникот Сашко Николов, а во организација на СВР Струмица и ПС Радовиш.

 

На седницатa се разгледуваше Јавното мислење за полицијата и односот полиција-граѓани, што треба да превземат надлежните институции околу превенција и заштита од пожари, работата на угостителските објекти во летниот период и присуството на малолетници во нив.