If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАБОТНА СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ
15424
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15424,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАБОТНА СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ

Дата

January 11, 2019

Категорија

Вести

Во општина Радовиш се одржа работна средба помеѓу Министерот Спасовски и Градоначалникот Конзулов, на која се разговараше за меѓусебната соработка помеѓу локалната заедница и полицијата.
 
„Многу важно за безбедноста е да има соработка и партнерски однос меѓу граѓаните и македонската полиција.
 
Имаме многу заеднички иницијативи кои придонесуваат да ја обновиме таа соработка и притоа ја враќаме довербата на граѓаните во полицијата“ истакна Министерот Спасовски.