СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ НА КАЛУЃЕРИЦА И ПОДАРЕШ

Решавање на проблемите со кои се соочуваат граѓаните, подобрување на инфраструктурата низ населените места беше тема за разговор на денешните средби со граѓаните од Калуѓерица и Подареш.   Градоначалникот Ацо Ристов и жителите разговараа за проектите кои треба да се реализираат во овие населени места.   #Радовиш #ПроектиЗаРадовиш