ОДБЕЛЕЖАН 8 СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

Денес, на свечен начин на спомен обележјето за независноста на Република Македонија пред зградата на ЕЛС општина Радовиш беше одбележан 8 Септември – денот на независноста на Република Северна Македонија. Во име на целокупната општествено-политичка јавност, од страна на делегација на општина Радовиш предводена од Секретарот на општина Радовиш Љупче Почивалец, како и Пратениците Здравко…