22 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

22. седница на Советот на општина Радовиш денеска беше со дневен ред од 57 точки. Советниците имаа можност да разгледуваат и дебатираат за голем број на Предлог-програми и Предлог-одлуки, но на почетокот имаа можност да постават Советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот на општина Радовиш, Ацо Ристов. Седницата ја водеше Претседателката на Советот Моника…