ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ВО ПОСЕТА НА OПШТИНА РАДОВИШ

Во посета на општина Радовиш беше Директорот на агенцијата за млади, Наумче Мојсовски. Беше разговарано за неколку тековни активности, како и за можностите за подобрување на спортската инфраструктура во општина Радовиш.