ПРОЕКТОТ ЗЕЛЕНА ТОПЛИНА ПРЕЗЕНТИРАН ВО СКЛОП НА ЕКОНОМСКО ДИПЛОМАТСКИОТ КАРАВАН

Дипломати и економски претставници од 17 земји имаа можност да се запознаат со проектот Зелена топлина кој се кофинансира од Европската унија во склоп на програмата Еу за општините, од Министерството за локална самоуправа и со поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка. Градоначалникот Ацо Ристов пред присутните гости го презентираше проектот истакнувајќи ги…