ОДРЖАН МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО БОРЕЊЕ

Во саботата во организација на БК Бучим –Радовиш се одржа Меѓународниот традиционален турнир во борење.   Турнирот беше организиран  по третти пат, а дел од наградите и признанијата беа доделени од страна на Градоначалникот Ацо Ристов.