ОДРЖАНА 26 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш ја работеше 26 седница. Со дневен ред од 45 точки, кои подоцна со предложената допуна, Советниците имаа вкупно 52 точки на редовната седница која беше одржана во салата за состаноци во општина Радовиш. На оваа седница се разгледаа и усвоија голем број на Предлог Одлуки од страна на советниците при Советот.…