Градоначалникот на:

Отчет

Банер
Банер
Банер
Банер

Кој е онлајн

Има 19 гости присутни
Опис на избирачки места во општина Радовиш
Напишано од Васе Здравков   
Понеделник, 31 Март 2014 08:31

Опис на избирачки места  во општина Радовиш


baner_izbori_2014Преглед на избирачките места 

 

Последно освежено на Понеделник, 31 Март 2014 08:45
 
ОТЧЕТ 365 ДЕНА - ПРЕС ЗА МЕДИУМИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ
Напишано од Васе Здравков   
Петок, 28 Февруари 2014 17:18

 

Прес за медиумите на Градоначалникот на општина Радовиш г-дин. Сашко Николов за реализираните дела и активности во првите 365 дена од неговиот мандат.

   

Последно освежено на Петок, 28 Февруари 2014 17:20
 
РАДОВИШ ДОБИ СОВРЕМЕНА КОНГРЕСНА САЛА
Напишано од Васе Здравков   
Среда, 26 Февруари 2014 19:13

Денес со присуство на голем број гости беше дадена во употреба новата „Сала на Советот на општина Радовиш“.

Она што му недостасуваше на градот Радовиш и локалната самоуправа веќе се оствари со проектот „Сала на советот на општина Радовиш“, Радовиш после дваесет години доби современа конгресна сала - комплетно ентериерно преуредена со комплетна мултимедијална техничка опрема. Оваа современа конгресна сала покрај одржувањето на седниците на Советот на општина Радовиш ќе биде во корист на сите граѓани и институции од општина Радовиш,-истакна Градоначалникот Сашко Николов.

Sala_01

Конечно општина Радовиш доби еден простор за работа кој одговара за денешните потреби, од денес во Радовиш во оваа „Конгресна сала“ покрај одржувањето на Седниците на Советот ќе има можност и простор да се организираат различни Форуми Презентации и други состаноци- истакна Никола Миовски, Претседател на Советот на општина Радовиш.

Sala_03

Во продолжение од 12.00 часот во новата сала на Советот на општина Радовиш се одржа 18-та Седница на Советот на општина Радовиш, на кој се работеше на однапред утврден дневен ред од 38 точки, а беа донесени и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот на општина Радовиш.

   

Последно освежено на Среда, 26 Февруари 2014 19:29
 
Отчет на градоначалникот на општина Радовиш, Сашко Николов во првите 365 дена од мандатот
Напишано од Васе Здравков   
Вторник, 25 Февруари 2014 08:38

otcet_Baner

 

Кликни за целосен преглед или симнување на Отчетот 


 

Последно освежено на Вторник, 25 Февруари 2014 08:52
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 1 од 59
deutsche bank es cirsa